Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2011 18:47 - Мой отговор към Ангелина, в подкрепа на Тутакамон
Автор: cefulesteven Категория: Други   
Прочетен: 5339 Коментари: 11 Гласове:
113


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тутакамон е интересен блогър. Носи и много голям трафик, дори в златната си форма не съм имал посещенията му. Често спори, люто защитава позиция, но не си спомням да е преминал границата и да е пренебрегнал личните достойнства на опонент, освен в малкото случаи, когато е било ответна реакция. Не си спомням Тутакамон да е създавал интриги по повод "най-четени". Напротив: спомням си, че той заставаше винаги на страната на блогърката Марина. Не е получил популярност за сметка на други блогъри, както често се постъпва тук. Не само не съм видял Тутакамон някога да нарушава правила, а и притежава блогърска етика. 
Наистина недоумявам: защо той. Наистина възможно е нещо да съм пропуснал, но някак си не ми се включва в образа му и сигурно има предистория, от която трябваше да тръгнат санкциите.

Отговорът ми е към този постинг.
 



Гласувай:
116



1. анонимен - Чудесно!
13.06.2011 18:50
Много се радвам, че сме солидарни срещу непочтенността, агресията, наглостта и простащината!
Ще дам линк към този постинг и при мен!
цитирай
2. kleopatrasv - Здравейте екип на блог. бг Отп...
13.06.2011 19:05
Здравейте екип на блог.бг
Отправям официално запитване към екипа ви:
Защо tutankhamon661 има БАН? Със цел предотвратяване на понататъшни интриги, моля обосновете се публично.
Поздрави и приятен ден!
Изпратено: 18:54 От: kleopatrasv

Изтрий
цитирай
3. tutankhamon661 - И защо не са баннати? Нали уж много ...
13.06.2011 19:17

И защо не са баннати? Нали уж много спазваме правилата!


http://putan.blog.bg/zabavlenie/2011/06/12/tursko-prikliuchenie.763796

http://putankamon.blog.bg/biznes/2011/06/10/konkurenciia.762620
цитирай
4. panazea - Чета Тутанкамон ,
14.06.2011 01:31
досега всичко е било балансирано.
Кой го предизвика?
Защо има БАН?
Това ми е интересно !
Пан
цитирай
5. boristodorov56 - Старата песен на нов глас.
14.06.2011 08:06
Модераторите пак започват да сеят раздори и предизвикват кавги от най-тъпите, които се израждат в долнопробно хвърляне на кал.
Но пък импресиите и активността на потребителите се повишават неимоверно.
Поне 20 от активно изявяващите се тук никове са изкуствени мелезо-тролове полуидиоти - първокачествени модератори.
Блог.бг се превърна във воняща клоака.
цитирай
6. kostolulu - Искам да знам
14.06.2011 09:46
защо има толкова анонимни при Валсодар? Всичките са като изляти от един калъп.
цитирай
7. cefulesteven - защо има толкова анонимни при Ва...
14.06.2011 09:56
kostolulu написа:
защо има толкова анонимни при Валсодар? Всичките са като изляти от един калъп.



Не мога да ти отговоря. Изобщо не чета този блог. Не е моето четиво. Темата ми е за Тутакамон. А за анонимните съм писал достатъчно.

Хубав ден.
цитирай
8. ketidoseva - Не знаех, че някой може да поръчва ...
14.06.2011 10:33
Не знаех, че някой може да поръчва банване на други блогери. Това е отвратително.
цитирай
9. kosara2008 - здравей, Стеф,
14.06.2011 10:43
"подписвам се" :) и поддържам мнението ти на сто процента и моя отговор се съдържа в коментара ми

приятен ден на всички, които ще надникнат тук - нека е изпълнен с разбирателство и толеранс, много по -лесно се живее така...
цитирай
10. hronology - Много неприятна констатация.
14.06.2011 13:46
След всичко, което научих от тази сага, вече е ясно, че съм объркал сайта. Вижда се, че някои хора са в комбина с модераторите. Не заемам ничия страна, но подобно потъпкване на елементарни правила не ми е по вкуса. Добре, хора. Сайтът си е ваш и вие решавате, че определени блогери могат да ползват привилегии. Аз бях до тук, тъй като много държа на равнопоставеност между всички. Пожелавам ви успех и не забравяйте, че правилата са много важни. Без тях лъжата винаги ще е на преден план.
цитирай
11. tutankhamon661 - Благодаря за подкрепата! Н...
15.06.2011 11:10
Благодаря за подкрепата!

Нещата се прекалено очевадни. Онези, които постоянно сипят обиди, същевременно се правят на многострадалци. Вместо да им бъде наложен бан, наказание получават блогъри, които съвсем справедливо недоволстват. Това доказва комбина с модераторите - няма нужда от дебат.

Да създаваш интриги със стотиците си профили, после да ги обсъждаш в серия постинги и на края да кажеш "Aз избягвам скандалите" - абсурдът е очевиден.

Микаела отдавна е изтрила Валсодар от Фейсбука си, но той с цялата си наглост каза, че я е блокирал. После започна да я обижда, защото тя разкри истината. Но Валсодар не е лъжец, нали?

Щракалка ме намрази, когато отказах да й дам скайпа си. Точно пък с нея ще си приказвам при условие, че винаги съм избягвал скучаещите интриганти, които нямат какво да кажат! После рязко смени тона - сигурно защото не й пука, а?

Тера твърди, че не ме е следила обстойно, обаче на няколко пъти цитира в коментари мои изказвания, които самият аз съм забравил. На това ли му викат "неследене"? Но и Тера не е лъжкиня като Валсодар, нали? Тя и скандали не търси, само дето постоянно пише кой какво е направил. И първа страница не я интересува, ама недоволства срещу всеки, който е там. Сигурно и това е, защото не й пука?

За Рустам няма какво да говоря - тук наглоcтта е минала всякакви граници. Да крадеш чужди снимки и да ги публикуваш, а после да говориш за спазване на правилата - няма нужда от коментар. Да постваш фунии, завряни на места, които можеш да видиш, cамо по порносайтовете, а в същото време да говориш за самокритика, възпитание, етика - на подобни неща можеш да се задавиш от смях.

Но модераторите явно харесват всичко това. Когато поискат, веднага трият постинг. Но избирателно.
Та, господа, няма да мине номерът, че подрежането ставало автоматично!

Гореспоменатите, "качествени" блогъри, които идея си нямат какво е истински блог, смятат, че те са и Пътя, и Истината. Добре, действайте тогава! Аз повече няма да пиша тук, т.е. първа страница е ваша.

Само ще посоча един факт.

Помните ли времето, когато все още не бяха напуснали голяма част от качествените блогъри, т.е. преди Валсодаро-Секирите Рустамови да вземат превес? Тогава даден постинг излизаше в Dnes.bg и за няколко часа правеше 3000 прочитания, а някои стигаха и до 10 000.

Сега как е? Единици надхвърлят 1500. За пример ще дам последния постинг на Фрина, защото знам, че повечето хора я харесват. Преди малко все още нямаше 1000 прочитания, а вече слезе от Dnes.bg. И това не е, защото тя е забравила да пише или е пуснала някаква глупост. Сами можете да се убедите - въпросният постинг е истинско изкуство.
Забелязали ли сте колко често хора, влезли през Dnes.bg, пускат анонимни коментари "Съжалявам, че влязох! Подлъга ме заглавието". Това не са отделни мнения, а тенденция. Един такъв човек като съжали няколко пъти и ще спре изобщо да проверява линковете в Dnes.bg. А после се чудете защо най-четените постинги събират едва 1500 влизания. При това положение скоро ще стане хит изказването "Аз съм номер 1. Прочетоха ме цели 200 души".
А това означава и по-малко нови регистрации.

На 392-ма блогъри съм в "любими". Половината от тях вече не влизат, защото изгубиха интерес. По-новите дори не ги знаят.
Като пример ще посоча Lagrima. Благодарение на нейната публикация "Бях на купон, мамо", aз се сетих, че имам блогрол - чак след това го развих.
Или Lubopitstvo. Тя беше втората, след Фрина, с която проведох продължителна кореспонденция на лични съобщения.
Lagrima и Lubopitstvo са две от най-непрежалимите за мен, но има и други като тях, които никога няма да се върнат. Вече са само спомен.

Не става въпрос дали на някой му пука. Говорим за интереса към този сайт - той главоломно спада. Когато съвсем замре, следва закриване. И за това са виновни главно онези, гореспоменатите, които само се чудят как да обиждат по най-каруцарския начин, но го наричат "маркова публицистика". Те може и да се смятат за велики, но оценката на хората е изгаряща - нулев интерес.

Хайде, със здраве! Tutankhamon661 отива в Wordpress и в няколкото сайта, които съм създал. Там не налагат бан без причина, а в същото време провинилите се да продължават необезпокоявани. 3000 прочитания на ден /ако пусна постинг, се удвояват/ си заминават с мен. Както и редица блогъри, които вече ми го казаха на лични съобщения. Друга голяма група все още се колебаят, но като се има предвид най-актуалната тенденция, ясно какво ще решат - ако не веднага, то след не много време.

Оставям първа страница на Валсодаро-Секирата Рустамова ....... тук се прекръствам .........

И да не забравя. Благодаря на всички онези, които гласуваха за мен! Вчера не можах да вляза и затова видях само последните 20. Те са гласували, без да съм пуснал постинг и без да съм гласувал за нито един блогър.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8437696
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112558
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930