Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2013 19:45 - Физици и физиолози доказват: Cмърт няма!
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 3741 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 05.12.2013 13:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Физици и физиолози доказват: Cмърт няма!
Дата на публикуване: 4 декември, 2013
 
Тя съществува само в човешкото съзнание

image

 

В САЩ, публикуваха книга, озаглавена " Biocentrism : . Живот и съзнание - ключовете към разбирането на истинската природа на Вселената " Обявяването разбърква в интернет, защото се придружава от гаранции , че животът не свършва със смъртта на тялото, и продължава вечно. И авторът на книгата - учен Робърт Lanza - Не се съмнява .

Отвъд времето и пространството

Lanza - специалист по регенеративна медицина и научен директор на Advanced Cell Technology. Преди той е бил известен със своите изследвания в областта на стволовите клетки , за да си кредитен няколко успешни експерименти с клониране на застрашени животни .

Но преди няколко години , учените се интересуват от физика, квантовата механика и астрофизика . От тази експлозивна смес от нов родна теория на biocentrism , който е проповедник и става професор .

Според теорията няма смърт . Тя - илюзията възниква в съзнанието на хората . Възниква , защото човек се идентифицира с тялото си . Знае , че рано или късно тялото ще умре. И аз мисля, че върви с него . В действителност , съзнанието съществува извън времето и пространството. Може да бъде навсякъде : в човешкото тяло, така и извън него . Това се вписва добре с основите на квантовата механика , според която определен на частиците може да бъде тук и там, и едно събитие - да разработят в няколко - понякога безброй - Options.

Lanza вярва в съществуването на множество вселени. В тях и след това осъзнах, всички възможни сценарии. В една вселена , тялото е мъртво . И друго - продължава да живее , която поглъща съзнание, което течеше в тази вселена.

С други думи , на умиращия фурия през същия този тунел не е в ада или в рая , и в един и същ свят , в който той е живял , но - отново жив. И така - до безкрайност .

Успоредно с това, ние

Смятате надежда , но много спорна теория Lanza има много неволни поддръжници - не само простосмъртните , които искат да живеят вечно, но също така добре известни учени. Са тези на физиката и астрофизиката , разсъждения за паралелни светове , това е, което предполага, че много вселени. Multiverse (мулти - вселена ) - така наречената научна концепция , която те защитават . И увери, че няма физически закони , които забраняват съществуването на паралелни светове .

Първият от тях през 1895 г. , каза на научна фантастика , HG Wells в историята си "Вратата в стената . " И след "62 неговата идея е разработена в завършилия дисертация от Принстънския университет Хю Евърет . Нейната същност : всеки миг вселената се разделя на безброй подобни . И в следващия момент , тези " бебета " са разделени по същия начин . В някои от тези светове , че съществуваш . В един - Прочетете тази статия в друга - в гледане на телевизия .

- Поводът за светове разплод са нашите действия - Everett обясни . - Трябва ли да се направят някои избор, тъй като в един миг от една вселена получите две . С различни версии на съдбата. И в някои от самолета вселени седна в Казан , който е ...

През 1980 г., развива теорията за множествената вселена Андрей Линде - бивш наш сънародник , полицай Лебедев Физически институт . Сега - професор в Станфордския университет.

- Space - каза Линда - състои се от много надуване топки, които водят до едни и същи топки , както и тези, които , от своя страна , да доведе до подобни топки в по-големи номера , и така нататък до безкрайност . В пространството, те са раздалечени . И не се чувствам присъствието на всяка друга . Но те са - част от същата физическия свят.

Фактът, че нашата Вселена не е сам, и показват данни от космическия телескоп на Планк . На тяхна основа , учените са създали най-точна карта на микровълновия фон - т.нар космическото микровълново фоново лъчение , което е останало от началото на нашата вселена. И видяхме, че тя е изпълнена с тъмни неуспехи - от някои дупки и разширени пропуски.

Теоретичен физик Laura Mersini - Houghton от Университета на Северна Каролина , и нейните колеги твърдят : аномалии на микровълнов фон , причинени от факта, че нашата Вселена се влияе от други наоколо. И дупки и пропуски - от директни атаки срещу нашите съседни вселени .

 

image

Сега , със сигурност не се страхуват да умрат .
Снимка: kalendarzlindner.pl

Квантова душа

Така места - други вселени , където мога да в рамките на новата теория на biocentrism otletet душ - пълноценно. И тя - тя е ?

В съществуването на вечната душа без съмнение проф. Стюарт Хамероф от Университета на Аризона. Дори миналата година , той твърди , че е открил доказателства, че човешкото съзнание не изчезва след смъртта му.

Според Хамероф , човешкият мозък - е идеалният квантов компютър , душата или съзнанието - информацията, натрупана в квантово ниво . Тя може да бъде прехвърлена : след като тялото умре, квантовата информация съзнанието се слива с нашата вселена и съществуват неопределено време. A biocentrism Lanza доказва, че тя лети в друга вселена . Than и различен от своите колеги .

В асоциирани предприятия имат Хамероф сър Роджър Пенроуз - известният британски физик и математик от Оксфорд , който също се намира в нашата вселена следи от контакт с други хора . Въпреки това, учените разработват квантовата теория на съзнанието . И вярвам , че медиите намерени съзнание - елементи , които се натрупват по време на жизнения цикъл на информацията , и след смъртта на тялото си някъде " сливат" . То се намира в рамките на невроналната микротубулна протеин ( микротубули ), което беше оттеглено преди скромна роля за укрепване и вътреклетъчни транспортни канали. Микротубулите в неговата структура са най-подходящи да бъдат носители в квантовите свойства на мозъка . Тъй като те могат да се съхраняват за дълго време квантови състояния - т.е. работят елементи на квантов компютър.

ОБЩО: Няма нищо ново в biocentrism Lanza не - съществуването на задгробния живот дълго каза религия . Scientist може да съгласува само със собствена концепция. Всъщност , докато Божията роля в него не се вижда.

ВЛАДИМИР Lagovskaya

 

http://planeta.moy.su/





Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. raders - :))) И все пак е за предпочитане да си ...
05.12.2013 19:06
:))) И все пак е за предпочитане да си жив
цитирай
2. bubolina111 - 00))
05.12.2013 20:51
превода кърти
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39762446
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031