Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2011 12:11 - Кметска простотия 2: Методите на един "син" епигон на Сталин
Автор: cefulesteven Категория: Политика   
Прочетен: 1735 Коментари: 1 Гласове:
-201

Последна промяна: 15.05.2011 12:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Неочаквано се появи нова и заслужаваща вниманието си подробност по аферата с безвуксният политически пърформанс на кмета на Плевен, Найден Зеленогорски, за която писах в предишната статия: "Кметска простотия: политическа самозабравеност, артистична изгъзица и ПЛАГИАТСТВО".

Получих отзив от човек, който видимо е от кухнята на събитията. Първо: за разлика от всички останали, той е виждал картичките. Второ: явно е наясно, чия е идеята за пърформанса и кой е задвижвал организирането му.

Цитирам:

" 15. mladena - Няма смисъл от гениалните ви напъни ...
14.05 14:32 Няма смисъл от гениалните ви напъни за обобщения и плюнките ви , пълни с прозрения. Просто всички сте смешни , жалки и с дребнави душици. Истината е, че тези ,,поздравителни картички"" се изработени от самите учителки, като всяка беше задължена да направи определен брой еднакви ,,творби"". Поглеждайки ги , на всеки би станало ясно, че са изработени от възрастен човек. Идеята даже не е на Найден Зеленогорски - така че запазете жлъчта си за друг път... Колкото до поздравителния адрес с неговото име - в това няма нищо лошо, изкопирано е от практиката на други европейски страни. Не зная кой тъпак би си помислил, че Зеленогорски ще прави гълъбчета, пчелички и цветенца от картон... Има само едно лошо нещо - че пускайки тези поздравчета над Плевен, ще бъде замърсен града и едва ли ще тръгнат спец-метачи да събират ,,кметските напъни""... Не усещате ли, че сте нищожни човечета, вкопчили се в злобното дребнотемие и заклещили се в собствения си примитивизъм...Поне понякога бъдете добри... И си намерете други по-градивни занимания от обичайното лъскаво ровене в нет-а с цел ,,хайде да понаплюем туй-онуй, за да има следа и от нас на този свят..."". А ти, драги авторе, опиянен от сладкодумието си(което, види се, няма край...) на висш разказвач -водач всред братята -блогъри,преди генералните агитационни и епохални изводи, от които сам се опияняваш, просто провери как стоят нещата.Пардон - май вече не помниш за какво твориш в точно този момент или в точно тези лустросани откровения... Ти наистина си уверен, че си абониран за чести разговори с Господ, пардон - със себе си...Бъдете поне малко човеци , то друго няма с какво да завърша, светът наистина не започва и не свършва с вас..."

image


В емоционалното си състояние, авторът защитаващ явно методите на този "син" епигон на Сталин, изпуска много важна и съществена подробност, която нямаше как иначе да научим. Учителките са били "задължени" да участват в предизборните агитации на Вечният кмет.

Дали идеята за пърформарна е негова, дали той лично е задвижвал нещата не е от такова значение. С личният си подпис под проявата, той официално одобрява действията на подчинените си.

По-важно е, с какво право детски учителки са задължавани?




 


 



Гласувай:
173



1. cefulesteven - Тролите с минусите явно са симпа...
15.05.2011 13:34
Тролите с минусите явно са симпатизанти на гореизложената персона. Не се учудвам:) Кой има толкова време, колкото верен служител в администрацията на градското управление. А и характера на групичката е такъв: "който не ми харесва: балтията". Има много да се разказва как постъпват с неудобните медии в Плевен, с блоговете няма как да направят така, но и за блоговете си има методите - особено когато имаш много време за убиване, а за това ти се плаща.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8432017
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112553
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930