Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2018 11:58 - МОДЕРАЦИЯ???
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 1694 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 23.06.2018 12:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Преди години разбрах, че не трябва повече да си губя времето с блога. Ограничен мърляв(68) потребител, заради който в около 200 коментара изгубих около 2-3 дни да го ограмотявам в неща, от които нямаше елементарна фактологическа представа, ми помогна да осъзная бесмислието на дискусията с екземпляри, посветили живота си на прикриване на мерзости и подлости, от които те все още успяват да извличат радости за скучното си ежедневие. Наложи ми се да забраня коментарите - безсмислено е да се препираш с подлец, който злоупотребява с добросъвестните ти усилия. 

Резултатът, с който подобни типове оправдават собственото си паразитно съществуване в нета е унищожителното им въздействие върху всяка смислена дискусия или опит за споделяне на решения, до които западната цивилизация отдавна е достигнала, докато източната се е утвърждавала като място за вероломни злоупотреби с наивността или низките страсти на значителна част от народонаселението. 

Към тази ситуация обаче не само мърлявите потребители имат своя принос. Вече няколко пъти пиша обемисти коментари, в които се опитвам да обобщя различията между западния и източния начин на мислене, но постингите, в които съм ги публикувал, изчезват. Причината според мен е ограничеността на модераторите на сайта, които нямат капацитета да направят необходимата разлика между позоваване и оклеветяване на един потребител. 

Е, живял съм достатъчно при комунизма и съм се преситил на "атворитети", които са били оторизирани да модерират и администрират изяви на значително по-можещи и знаещи от самите себе си. Вероятно би било високо благородно и родолюбиво дело да продължа да си губя времето с опити да помогна на съотечествениците си да се освободят от подлостите, с които са държани в блатото на блажената измама, че съществува магически трик, с който можеш да измъкнеш благата, които други с труд и постоянство са сътворили. Но аз не желая повече да си губя времето с подобна величава саможертва, заради която ще бъда клеветен и обругаван от примитивни хора, които не могат да проумеят, че при икономическото изоставане на държавата, в която живеят, ретроградността и коварствата не са балансиране, а позорно отнемане на възможности за много хора. И незабележимо се заплащат предимно от безпомощните, особено от феновете на лесните начини за печелене измежду тях, въпреки отчаяната им надежда  за победа на подлеците. 

Кратко казано - оттеглям се от блога ако не завинаги, поне за обозримото бъдеще и ще се опитам да не съчувствам на нещастниците, които са "щастливи" с днешната си лъжа, измама, подлост или кражба, а не виждат, че всяка следваща тяхна лъжа стеснява собствените им възможности. Пожелавам им да дочакат осъзнаването не само на собствената си поредица от прикривани неудачи, но и неудачите на близките си, за постигането на които са вложили толкова много енергия. 


Тагове:   модерация,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092754
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54869
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031