Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2009 07:51 - Изневяра, набързо в колата
Автор: cefulesteven Категория: Тя и той   
Прочетен: 6690 Коментари: 16 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Среща. Интернет. Сладки лъжи. Отбивка извън града. Под мижави дървета. Набързо в колата. Не, че ми беше неприятно. Но и не открих нещо. Каквото и да е било, че даже и нещо ново в секса. Показах заучени с годините умения. Няма да го позная, ако утре се срещнем. Не, ще го позная, но това няма никакво значение. Много се беше парфюмирал. Нищо сладко, че даже и мисълта за него. Можах, направих го и толкова. Не се съблякох даже напълно. Какво оставих по себе си. Без значение е. Сега ми иронично, че смешно, че гадно. Последното най-малко. Ще си сложа днес късата впита пола, ще въртя дупе ей така и аз не знам защо. Сигурно за самия танц, друга причина няма. И да ме виждат, и да не ме виждат, все ми тая. Ще ми мине. Имам всички причини да се хиля. Тъпо ми е, честно тъпо ми е. Красива съм, но не ми е красиво. Дългокрака съм, но не ми е дългокрако. Свито ми е, а отгоре настръхнало в капчици жилещ хладен смях. Ето такова ми е от вътре. Пичът няма значение. Гукахме си вечер, не ми е било интересно, но толкова отегчено ми е било от всичко останало, че това ми минаваше за интересно. Кой знае колко даже не го излъгах. И нямаше никакъв, ама никакъв смисъл да крия, че съм омъжена. Това можеше да създаде затруднения и не знам защо съм си играла изобщо с дявола. Май съм искала затрудненията. Без обаче да си го призная. Да хлътне по мен или да ме излъже, че хлътва. Да ме накара аз да хлътна по него или знам ли какво. Въртяло ми се е нещо за да направя тази глупост. Какво ми костваше да му кажа, че си имам съпруг, че нямам нищо против едно бързо. И без друго повече не потърсихме. Държах се като мръсница. Не, просто се държах като освободена жена. Не ме е потърсил, няма и да го потърся. Какво ме прихвана. Никаква представа, вие ми се свят, всевъзможни глупости ми минават през главата. Не им обръщам внимание, никакво внимание. Да си чуруликат като птичета глупостите ми, да си лаят като кучета, да ми подсвиркват като помиари седнали на стотна бира. Не ме е яд, не съжалявам. Даже много разбрах, за себе си, за живота си. Уговаряме се, без кой знае колко дълги увещания, без някакви ти там пламенни думи. И не флиртувах като му казах, че закъснях за обичайното начало на разговора ни, защото си избирах прашки. Просто отбелязвах факт. И не ми се стори никак безсрамно, нито нахално дори, че направо си ме попита: “Искаш ли да ми ги покажеш”, а аз не намерих смисъл да казвам повече от: “Да”.
Няма нищо неочаквано и все пак не го очаквах така. И ясното и кратко “Да” беше май единствената по-силна тръпка.
Нататък. Почти безглаголно. И без прилагателни, като в творба на прекаляващ с описанията автор на еротични истории. Вече очаквах колата му, на онзи уговорения ъгъл, когато се сетих за халката. Брачната. Ами на няколко пъти му казах, че не съм, не съм омъжена. Нямала съм време. Не ми е трябвало. Омръзвал ми бързо всеки. Защо, го лъгах! Явна глупост. Дърпам халката да я смъкна. Не става, не става. Ще я оставя, какво пък. Ама ще ме пита, пък нямам време за разговори. Дърпам, дърпам, боли ме чак, накрая излиза. Пъхам я в чантичката, точно тогава колата му спира. Иска да ме заведе вечеря някъде си, извън града е, тузарско е. Съгласявам се, говори мелодично, изобщо не го слушам какви ги реди. Пускам ръка по бедрото му, плъзгам я нагоре. Още не сме излезли от града. Катастрофа ли съм си търсила. Изобщо не ми е минавало през ум. Не стигнахме до там, където е смятал, че е длъжен да изгуби време с мен. Спестих му го и на себе си го спестих.
После. Ужас. Обърнах в къщи чантата, търся халката: няма я. Затворила ли съм чантичката! Къде е паднала, на спирката преди да се кача в колата ли, в колата ли. Намери ли я, ще ми се обади да ми я даде. Глупости. От къде ще се сети, че е моя. Какво общо имам с халка като не съм омъжена. Че чия ще е! Знам ли аз, знам ли, може да има и други. Такива неприятности мога да му създам, че той за разлика от мен не скри, че е семеен. Кой знае обаче къде се е търколила под седалките. Пък и какво го мисля. Сама ще си имам неприятности. Да си купя друга, но ако познае мъжа ми, че е друга. Как ще познае! Нямам си на представа, но имам чувството, че ще познае. Глупаво е, ама не смея още. Сега пак ще трябва да лъжа. Такива ми се въртят. Цяла вечер, дупе и сърце, като върху кактуси. Не смея да си скрия ръката, гори ме, като я държа открито. И сега ми прави впечатление нещо на което никога, никога не съм обръщала внимание, забелязвала съм, плъзвало се е пред очите ми. Нямам представа от кога е. Но как е възможно! Как! Ето как: възможно е. Просто не ми е правило впечатление и толкова, но от години е навярно. На пръстът на мъжа ми халката също я няма. Не смея да го питам за нея. И той сякаш не забелязва нищо нередно в мен.
Трети ден вече.


Тагове:   брак,   любовник,   еротика,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gratcia - Е, тези срещи така минават - просто ...
30.04.2009 08:03
Е, тези срещи така минават - просто някакъв си там секс! Романтиката не се намира в нета ! Да я питаш защо си е свалила халката ?:) Развесели ме ! Поздрави и усмихнат ден :))
цитирай
2. pegas08 - Възхитен съм,Майсторе!
30.04.2009 09:21
Актуално и практично.Който не пробвал, да действа незабавно!Време е!
цитирай
3. анонимен - zabavnata
30.04.2009 14:59
Sega mi ironi4no, vse mi taq, tapo mi, mi mi mi mi mi, kolko o6te mimita?
цитирай
4. cefulesteven - . miacarra
30.04.2009 17:03
Честно, не те разбрах. Какво имаш предвид под "да пишеш за хората". По нечии адрес? Или: за да бъда четен от хората? В първият случай, ще ти кажа, че конкретно по ничий адрес в 99 99% от случаите не пиша, освен в тези, в които историята е разказана, с изричното желание на прототипа/като доста неща в образа са му променени, защото понякога желанието: "ами напиши за мен" се дава много необмислено и гледам да не му помогна да съжалява след време/, горе съм написал в блога едни думички, възможно е на някой да намери общи прилики с героя ми, но кой е нито имам представа, нито историята е негова. Ако въпросът ти значеше: да пиша за да ме четат хората, е пиша за да се чета и самия аз, защото ме кефи. Разбира се, това че ме четат ме осмисля.

Какво друго мога да правя, не е сега момента да изтъквам и не съм длъжен да отговарям на това, нали.

Мога да се усмихвам. Ето:)
цитирай
5. cefulesteven - . gratcia
30.04.2009 17:04
Типичен съвременен образ:)
цитирай
6. cefulesteven - . pegas08
30.04.2009 17:06
Хей, препоръката е от теб:)

Пак иначе ще ме качат на кладата за "морална пропадналост":D
цитирай
7. cefulesteven - 4. анонимен
30.04.2009 17:08
Просто живот:)
цитирай
8. firefly1 - Често пъти съм се питала какво кара ...
30.04.2009 21:11
Често пъти съм се питала какво кара омъжените жени да изневеряват? Дали е еднообразието в брака, липсата на любов или защото не са задоволени някои техни потребности? Може би търсят тръпка, която вече я няма вече със съпруга им?! Тази жена не е получила нищо от тази изневяра,напротив дори е изгубила халката си. И тъй като халката е символ на любовта и съюза на съпрузите , това че и двамата са изгубили халките си достатъчно красноречиво говори и за тяните отношения. За съжаление в съвременните семейства,често се случват такива неща. Семействата се крепят на фалш ,лицемерие и лъжа, а привидно изглеждат щастливи. А когато има любов халката няма значение,защото ти даваш на своя любим нещо по-ценно от нея, а това е сърцето ти.
Извинявай,май взех доста да философствам и ще взема да те отегча със своите коментари :))))))
цитирай
9. cefulesteven - 9. firefly1
30.04.2009 21:15
Много, много голямо удоволствие ми доставя да чета разсъжденията ти.

Самият аз смятам, че в случая с героинята ми е било простото рогато отегчение. Нищо повече. Просто я е смазало, търсила е бягство от него.

И мисля, че има защо да се почувства така както е описала след това.

Твърде повърхностна е тръпката за да задоволи онази по-дълбока вътрешна потребност.

Разбрала е обаче една истина.
цитирай
10. анонимен - Анализ...
30.04.2009 21:37
... няма нужда,чудесно си го написал.Но много ми се иска да те питам ,откъде знаеш всичко това?
цитирай
11. cefulesteven - 11. анонимен
30.04.2009 21:41
Типажи от живота. Парчета от сходни истории, залепени, завършени, подчинени на сюжетната логика. Широко съм отворил сетивата си към живота и просто ми е интересен. Много материал има реалността ни, поне за мен.

Малко от всичко което ми се върти в главата съм успял да напиша.

Благодаря ти.
цитирай
12. анонимен - Analiz
01.05.2009 00:57
Chistata istina za jivota -takav kakavto e v deistvitelnost.internet,laji,zabludi-dokato hlatnesh ili se hvanesh za slamkata-zashto li? ...................
цитирай
13. анонимен - Чисто и просто халката се сваля п...
01.05.2009 12:10
Чисто и просто халката се сваля преди да си тръгнал/а, оставя се на сигурно скришно място - и давате.... по лошадям, товарищи!
Пробал съм, освежаващо е и халката не ми пречи, напротив, последната с която бях е адашка на жената - а аз на мъжа и - не стана и дума за сваляне на халки - заети бяхме да събличаме дрехите и бельото!
Стефане, ето ти нов сюжет за разказ ;)))
цитирай
14. cefulesteven - 14. анонимен
01.05.2009 14:00
Това си е наистина сюжет за нов разказ. И ще го напиша, обещавам ти има много от най-симпатичните ми герои в един много дълъг цикъл който си публикувам от време навреме в категория забавление. Ще напиша и тази веселяшка история с еротична насоченост, за която ми даде идея. Благодаря ти.
цитирай
15. анонимен - wwwwww
02.06.2009 12:00
Mn.dobro opisanie za vqzmojni vzaim o otno6enia m-u sqprnzi,a 4e si izgubili bra4nite halki ,ne e problem spored men,za6toto az moqto svalih ei-taka,neka podi6at pr1stite...-20godini e bila vinagi na pr1sta,a sega si dadohme po4ivka,A DALI S HALKA ILI NE VZAIMOOTNO6ENIATA M-U ,DBAMA C1PRUZI 6TE PROTEKAT KAKTO E PREDRE4ENO!!!!!!!!
цитирай
16. nonita - разбирам те
10.06.2009 18:59
който каже че не му се е случвало - лъже
но през цялото време имах чуството че обичаш съпруга си
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8404485
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112535
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031