Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2009 17:54 - Да спасим жената
Автор: cefulesteven Категория: Тя и той   
Прочетен: 7754 Коментари: 24 Гласове:
2

Последна промяна: 25.04.2010 10:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

постинга е вдъхновен от

Тя има красота. Даже е блондинка, при това естествена. Една такава с леко вирнато носле и лунички по него, но красотата си отдавна чувства като представителна дреха, като късата пола и сакото, турско сините, които вървят на очите й. Представителна дреха, която няма намерение да свали или сваля с нея. Въпрос на етикет в бизнес срещите. Тя се усмихва сериозно и няма и минутка, да си спомни, онова в което иска да избяга, фриволни спомени. Повторно изживява любовта с някои стих, случайно открит из интернет – мрежата, в откраднатите няколко секунди в които сърфира по работа. Поддава се на усещането, за миг отново е онази нимфа, лирическата, която толкова прилича на нея. Но щрака с мишката хиксчето в ъгъла, страницата чезне, дано да е останала записана в браузъра. Тя е отговорна, на нея разчитат. Майка е на децата си само за това, че ги е родила. Иначе е по-скоро бащата, който ги възпитава на мъжко поведение и го прави добре. А мъжкото е преди всичко умението да носиш отговорност. И да се усмихваш, въпреки. Минава й през ума и чувства мъжа в себе си. В този мъжки свят, в който мъжете завещаха на жените поведението си, за да го изгубят сами и да избиват комплекс, надпреварвайки се в пиене на бира, свирукане и псуване. “Все пак са сладки!” – мисли си. – “Деца!” , но си мечтае за мъжа, който няма да срещне и в който сама се е превърнала, въпреки толкова, толкова, толкова женствената си красота.

Тя има красота, за друга иде реч, на години е дъщеря на първата. Иначе не се познават, само се разминаха преди миг и продължаваме с нея, би била къдрава и да прилича на Ева, ако не беше се остригала рейнджър, не че е рейнджър и не, че ще стане. Учи медицина и ще завърши, но нататък, объркана. Няма да надничаме в бъдещето й. Панталонът й е широк, свлечен, а походката й борческа. Гледа като бик, това й предава дяволит вид. Случайно се закача по стълбището онзи неин съсед, ама той един...По-момиче от нея изглежда и като ококорва едни шубеливи очи, прилича на виновно зверче. Е, такъв как да не го сгазиш, въпреки, че би сгазила и грубияна, на който би отивал далеч повече, това речниково умение което показва бъдещият медик, при това дъха й на бира. Няма да навлизаме в подробности, но редно е да споменем, че това е онази бира, която спасявала мъжа. Нека само да прескочим цитата на точните й думи, че сигурен съм, че дори самия Чарлз Буковски, доста от тях би цензурирал. Редно е обаче да се каже нещо за гласа й. Разберете ме правилно, тя не е употребявала никога анаболни средства, нито ще употребява други медикаменти които съдържат мъжки хормони, освен за кратко едни противозачатъчни, които бързо ще смени, но това ще се случи след години. Въпреки това гласа й е нещо средно между Том Арая и Бойко Борисов. Том Арая е фронтмен на траш – метъл група “Слейър” със саунда на която при въздушните нападения на операция “Пустинна буря”, плашеха войнствените араби. Лично на мен ми харесва най-много парчето им “Дъжд от кръв” – класика. Бойко Борисов е бивш столичен кмет, все още въпреки преклонната си възраст, разбивач на женски сърца. Явно, че на тази дама, дори и той не би успял, защото тя просто вече няма такова. Гласът му няма нищо общо с онзи на вокала. Но като се съчетае дрезгавостта на единият и характерната твърдост на другия се получава нейният. От тази симбиоза се лющи мазилката наоколо, а от дъха й, момчето също леко го хваща и отива и то да се донапие в нейната компания. Ей, тъй заради успокоението. Но пак сънува кошмари.

Тя има красота, става въпрос за трета. С пухкави бузки е, цяла прилича на пухкава бузка. Определено е симпатична с кестеняви очи. Тя е комшийка на гореописаната, сърцето й подскача, като чува рева. Мисли, че това е мъжа й...

Почти същият глас, почти същият речник. Разликата между него и момичето е, че само той пие повече, но за сметка на това няма нейното бъдеще. За да не чуе как крещи отчаянието в него, го заглушава с още по-силни крясъци. Особено когато се опитва да се “спаси като мъж”, с доста наливане.

Жена му сега е долепила ухо до вратата, почти е сигурна, че е той, макар да се чуди, защо се връща толкова рано.

Отдъхва когато крясъците утихват, а един объркан ключ не търси неуспешно ключалката, преди тя да е отворила, за да не се вбеси повече. Бои се от него, но все пак...И тя не знае...

Страхува се, кръстосва стаята. Да беше той, че да мине това посрещане. Каквото и да е било, вече да е минало. Пуши нервно. После сяда пред телевизора.

Вдига раменете като вижда рекламата. Е, такива са мъжете.

После започва сапунената опера и шестдесет годишен израз се изписва върху двадесет и едно годишното й лице.



Тагове:   Бит,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bimbo163 - Приятно и леко за четене, както в ...
07.06.2009 20:40
Приятно и леко за четене, както в повечето случай...
Казвам както в повечето случаи, защото не всичко изчитам винаги.
Но този разказ ми допада.....поздрави.

Приятна и творческа седмица!!!!
цитирай
2. cefulesteven - bimbo163
07.06.2009 20:47
Не е точно разказ или поне, аз, за себе си, не го смятам за такъв, но може и да не съм много прав.

Благодаря ти.

Темата обаче, темата за бирата, честно, раздразни ме.

Не чувствам, че съм застрашен като мъж, че някаква си бира да ме спасява.

Дразня се от такива модели.

И изобщо рекламата на бира ли е или е реклама на модел?

И достатъчно мъж ли е този който се нуждае от модел: "мъж"?

За сметка на това същият този модел, понеже е доста груб се отразява зле и на без друго, намиращата се в по-рисковано положение по-добра част от човечеството.

И в това вече е риска за мъжа, загуби ли жената женствеността и мъжете ще загубим мъжкото си. Едното се нуждае от другото, крепи се. Това е естеството, а спекулацията с бирата не е никак смешна.

Защото в мъжки свят живеем, а героините ми са напълно реални.
цитирай
3. bimbo163 - Аз го приемам за разказ с твоите р...
07.06.2009 21:23
Аз го приемам за разказ с твоите реални герои....
В реалният свят все по -често жените имат този модел за съжаление. И все по-често жените мечтаят за мъжа, който няма да срещнат и в които сами са се превърнали, въпреки женствената си красота....точно защото този модел на мъж наливащ се с бира и за реклама не става.....

Достатъчно мъж е този, който се нуждае от модел на ЖЕНА !!!!
В противен случай и аз се дразня от другите модели.

И не само с бирата се спекулира.....
цитирай
4. gothic - Един Мъж е винаги мъж. С или без жена ...
07.06.2009 21:27
Един Мъж е винаги мъж. С или без жена до него...
цитирай
5. анонимен - ...
07.06.2009 21:34
Да, точно това е въпросът-човекът да е човечен после мъжът-мъжествен и жената-женствена.
цитирай
6. cefulesteven - . gothic
07.06.2009 21:40
Мисля, че се получи недоразумение за което съм виновен, аз, че не се изразих достатъчно ясно.

Нямам предвид изгубена съпруга, изгубена любовница, приятелка или така нататък.

Имам предвид, изгубването на Женското начало, то се балансира с Мъжкото.
цитирай
7. cefulesteven - 3. bimbo163
07.06.2009 21:41
Благодаря ти, благодаря ти...
цитирай
8. cefulesteven - 5. анонимен
07.06.2009 21:46
Добре го каза. И за това няма нужда от "спасителни" модели, като предлагания от рекламата. Имаме си естеството, просто да наострим сетива да чуем гласа му и да имаме разум кога да го послушаме и кога не.

Толкова е просто.

Не съм враг на бирата, напротив: обичам я, нищо, че не пия, поради други причини. Хубаво ми е когато в компанията някой го прави с финес. Не съм спортен фен, прекалено емоционален съм и много крещя, за това съм се дистанцирал от това удоволствие, радвам се на тези за които е удоволствие, но не се чувствам задължен да съм като всички тях за да бъда мъж, аз съм си. Докато я има на земята Женствената Вечност:) А без нея, няма да има голям смисъл от мъжкарщината ми или мъжеството ми.
цитирай
9. malkiatprintz - Това ми напомни един виц :):):)
07.06.2009 22:40
Кръчмата се раздира от женски стон на отчаяние:
– Няма ли поне един мъж, който да ме накара да се почувствам жена!
Сред настаналата кобна тишина, от дъното се изправя един огромен мъжага, бавно разкопчава ризата си, смъква я от могъщите си плешки и с незабележимо трепване на оформените си мускули я хвърля в краката на жената:
– Ми аре опери я, като е толкова зор – и си сяда обратно.

Но ми напомни и за един друг виц:

– Аз, само като викна, и жената тича н ачетири крака из къщи!
– А ти какво правиш в това време?
– Е... аз съм под кревата...

Никой никого не може да спаси. Единственото, което можем да направим е да се постарем да опазим, или ако сме за спасяване, да се спсим, ако можем. Спасим ли себе си, може и другит еоколо нас да се спасят...
цитирай
10. анонимен - cefulesteven
08.06.2009 00:35
На теб трудно ли ти е да носиш отговорност? Думата 'въпреки' помага ли ти? ...'А мъжкото е преди всичко умението да носиш отговорност. И да се усмихваш, въпреки.'
А това, че мъжът е мъж, когато има жена до него е известно отдавна, въпреки бирата :)))))
цитирай
11. cefulesteven - . celufanka
08.06.2009 06:44
За отговорността: сравнително трудно я поемам:) Но иначе смятам, че я нося доста ведро. По-трудно ми е без отговорност. А усмивката "въпреки" ми е навик, при това е съвсем естествена. Мъж съм се чувствал и без жена до себе си, но не и без усещането й.
цитирай
12. cefulesteven - malkiatprintz
08.06.2009 06:53
Освен с усмивка да се съглася, друго не ми остава.
цитирай
13. анонимен - мммммм
08.06.2009 07:00
мъдро изказване :))))). Все пак, жената е началото на всичко :))), а дори може да пие и бира. Излъчването е важно. Ведро много ми хареса! Хубав ден :))
цитирай
14. анонимен - stef, pi6e6 tolkova krasivo za j...
08.06.2009 08:59
stef , pi6e6 tolkova krasivo za jenite..kak moje da kaje6 , 4e gubqt jenskoto si na4alo... ne sam saglasna.. v sebe si nosq i jenstvenostta ..i grijovnostta i mai4inskoto 4uvstvo... nqkak si , me zasqga6 s tezi svoi izkazvaniq...ima stef ..ima i jenstvenost i nejnost v jenite..... otnosno birata... na men li4no ne mi pre4i..osven , 4e majete pravqt bireni 6kembeca, koito trudno se svalqt..eeee i az si piivam biri4ka.., no kato cqlo ne piq.... igi
цитирай
15. анонимен - Zagorko
08.06.2009 09:54
A be dart ergen q pii edna bira i se uspokoi.
цитирай
16. cefulesteven - 14. анонимен
08.06.2009 12:11
Не казвам, че е изчезнала женствеността, опазил ме Бог, а че твърде е пренебрежително към нея, отношението на рекламирания модел мъжкарщина, а такава си се шири. Не може да се отрече.
цитирай
17. cefulesteven - 15. анонимен - Zagorko
08.06.2009 12:13
Може и каса, и с кюфте за мезе...-като в песента на "Хиподил", нали знаеш продължението, какво не иска в това време лирическия да прави някой друг в неговото мазе:)

Да не е имал предвид теб?
цитирай
18. cefulesteven - doesnotdry
08.06.2009 12:14
Хей, не ми вземай мисията:D
цитирай
19. cefulesteven - 13. celufanka
08.06.2009 12:16
Бирата е секси когато я пие красива жена. :)
цитирай
20. анонимен - A idi mu obqsnqvai na dartia ceful, ...
08.06.2009 15:14
A idi mu obqsnqvai na dartia ceful, toi ne pie za6toto e alkoholik.
цитирай
21. cefulesteven - 21. анонимен
08.06.2009 17:20
Е, й:)

Но не пие:D

За разлика от много други, които "не са алкохолици", но не могат да пият:)

Ха, наздраве. Приятна компания си.
цитирай
22. анонимен - хехехе
08.06.2009 22:29
еротично пиене на бира :)))))))) кефффффф Да ви видим мъжете :ррр
цитирай
23. анонимен - steffffffffffffff. ., koq tip m...
09.06.2009 08:22
steffffffffffffff.., koq tip model majkar6tina 6te ocenqva men,,,.. koq..i kakvo zna4i majkari..kakvo.. visoki, krasivi, sineoki, s mnogo pari ..luksozni koli...te li 6te me ocenqvat ..te li stef.. aaaaaaaaaaaaaaaa mersi..predpo4itam edin 4ovek .., kato teb da me preceni...pone 6te oceni 6to za 4ovek sam..
цитирай
24. nonita - хареса ми
09.06.2009 13:04
да харесва ми стила ти.много готино написано.жените винаги са по велики от мажете те могат всичко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8405012
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112535
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031