Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2017 17:42 - Няколко начина да отслабнем без изморителни тренировки
Автор: nimfa80 Категория: Тя и той   
Прочетен: 12010 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Знаете ли, че е възможно да отслабнете без упражнения? В действителност изследвания показват, че добрата диета е дори по-ефективна от упражненията. Не е ли това облекчение?

Правилно хранене, здравословни навици на живот и малко повече активност от обичайното застояване в офиса могат да са достатъчни, за да се отървете от излишните калории.

В галерията горе сме ви подготвили 10 практически съвета за отслабване, без дори да се изпотите. Следвайте ги за 2 месеца и ще установите, че без особено усилия талията ви е намаляла с няколко сантиметра.


1. Спрете нездравословната храна

Каквото и да правите, пиете ли сладки газирани напитки и наблягате ли на бързи закуски, никога няма да отслабнете. Първата стъпка към отслабването е да изчистите хладилника си от вредни храни. Изхвърлете ги. Всеки има моменти на слабост и можете в един или друг момент да се изкушите да изпробвате нещо нездравословно.

2. Фибри

Яжте храни, които са богати на фибри. Заредете хладилника си с плодове, зеленчуци и пълнозърнести продукти. Фибрите дават възможност на тялото ви да функционира правилно, като в същото време ви поддържат сити.

3. Следете хранителните си навици
image

Водете си хранителен дневник или с други думи записвайте всичко, което ядете. Често ние самите не осъзнаваме какви вредни неща за тялото си приемаме. Това е най-добрият начин да откриете защо въпреки всички упражнения и диети не можете да отслабнете. ефикасни хапчета за отслабване

4. Направете си хранителен план за деня

Направите ли си план, който да съдържа какво и колко да консумирате, ще ви е много по-лесно да се придържате към здравословен хранителен режим.

5. Пийте вода

Често бъркаме глада с жаждата. Когато тялото ви е дехидратирано, дава смесени сигнали, които се разчитат от мозъка като глад. Следващият път, когато се почувствате по този начин, изпийте чаша вода и нуждата от храна ще изчезне.

6. Използвайте по-малки чинии

Когато сервирате храната си в по-големи чинии, сте по-склонни да запълвате празните пространства. Ако използвате по-малките съдове, ще видите, че не ви е нужна толкова храна, колкото си мислите.

7. Дъвчете бавно

Друг начин да се яде по-малко е да се дъвче бавно. Ако се храните твърде бързо, ще хапвате повече от необходимото, защото мозъкът ви няма да отчете, че тялото ви е вече сито.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nimfa80
Категория: Тя и той
Прочетен: 32348
Постинги: 20
Коментари: 1
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031