Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2009 11:25 - Гола, вятър те вее, на черен жребец
Автор: cefulesteven Категория: Забавление   
Прочетен: 7263 Коментари: 33 Гласове:
0

Последна промяна: 17.03.2009 19:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Има си цици. Даже за износ.
Как ще ти се стори, ако си оставил коня си да пасе, освен него си имаш само мишки в мазето и бълхи по одеалото, живееш на два часа път пресечена местност от града, ама и той селски тип и средната възраст е 120-130 години, пък ти млад и минаваш за идиот, ум нямаш, здрава гърбина имаш, лесничейството те е взело на служба, защото само с физиономия плашиш браконерите, наедно с кърските любовници които могат да подпалят с цигара или от глупост, защитеният обект, на двадесет и четири си, но не си виждал жива душа, камо ли жена от двеста и четиридесет години, откакто с хиляди зора и не без помощта на палки те изгониха от затвора, тъй като ти изтече присъдата, дадена ти, че си го извадил на публично място, а подпийналата госпожа с дългите голи бедра в барчето, която те накара заради майтапа да го направиш, като видя изкрещя: “Уау!”, две тинейджърки: “Нечовешко!”, преди в заведението да настъпи луда паника, а полицая който те арестува, объркано погледна първо палката, после в посока на разкопчания ти дочен панталон и извади пистолета, но спомени, спомени, спомени, оттогава само с пълнолунието си говориш, когато виеш като върколак и чак в покрайните къщурки, на тъй наречения град, достига гласа ти и може би наистина ставаш върколак, но няма кой да те види, защото и нимфи да е имало в гората на сто километра са избягали...
Та чудя се как ще ти се стори, ако си оставил коня си да пасе в поляната, а той иде препускаш, а на гърба му гола и руса, с вирнати цици и дълги бедра, само по токчета, кехлибарен гердан и червени обици, хубавица за чудо и приказ, че и сплашена, а като е сплашена така се усмихва, че и нормален мъж заприличва на теб!
Върху този въпрос си мисля, защото става дума за жена ми. Тичам като луд към хълма където живее идиота, но не мога да догоня коня му, разбира се.
Сещам се, че забравих колата отключена. На половината от пътя съм. Колата или жената? Ужас! И двете правят номера. Хубавици с характер. Наблизо вилнеят орди от неопределени малцинствени групи. Не се говорят хубави неща за този край, малко знам, а за идиота научих покрай един материал, който трябваше да пуснем в нашия вестник. Голяма грешка направихме, цялата редакция. Като заваляха обажданията от каки, лели, че и накъдрени гласове на момиченца явно на възраст каквато прави углавно престъпление дори подобен разговор по телефона. Не ми е думата, блокираха ни линиите. Откъде да предположим, че в най-модерният и най-големият град в изпатилата ни родина, живеят толкова разгонени жени. Откъде и аз да предположа, че коня е на суперзвездата от този край. Ама пада ми се, като се връзвам на женски акъли. Загрява ми нещо колата, то още в гаранция. Не мога да си го обясня, отбивам, а жена ми се хили, чете от някакъв женски вестник сексуални съвети и уж се забавлява, но ужасно ми се струва, че сериозно май й се иска да повярва в щуротиите. Има си един главен редактор, с лош правопис, за партньор в живота, при това от мастите, какво може да очаква от някакъв си, с извинение “женски вестник”. Вдигам капака, пуши ми в очите. Защо съм го вдигнал като нищо не разбирам, трескам го, къде да позвъня. Ровя в паметта на телефона, не ми е ясно даже защо го правя, след като си знам, че за случая полезен номер няма да открия. Моята хубавица вече истински се забавлява. Излязла е върти се в кръг, прави движения на самодива. Половината й цици, отвън, а има си създанието. Има си даже за износ.
Радва ми се окото, нищо, че й съм съпруг. Плаче ми обаче душата. Прегръща ме, глези ми се. Казва ми, че така трябвало. Разсмивам се. Може би, може би, наистина. Какво да правим, освен да оставим колата да си почине, сядаме на сянка под едни орехи край пътя и тогава в полезрението ни попада коня. Хубавец, гледа ни, пърха. Вирната му опашката. Гърба му като на ученичка, извит. Че черен, че блестят жилките му. Тогава моето глупаче се сеща какви ги чела във вестника си. Предлага ми да го направим. Шантаво е. Казвам й го, тя: не. Препоръчвали го за интимно разнообразие. Малка прелюдия за нестандартна възбуда. В какво се състои: просто е и наистина има нещо диво, малко е изтъркано, но както и да е: тя се съблича, а аз я снимам на коня. Хем ми глупаво, хем нещо ме гъделичка. Та съгласявам се. Оглеждаме се едно плахо, като първолаци които се крият зад училище да се цункат по бузките. Не се вижда никой. Така се развълнувах, хем ми плахо, хем възбудено, че съвсем изключих, че колата е оставена с отворени врати. За да се проветри просто. Но и защо да го мисля. То колата зад гърба. Съблича се хубавелата ми, такова чувство имам, като че ли за пръв път го прави пред очите ми. Страхотно е, ама отвътре ми ври. По сред бял ден е. Шосето не е никак оживено, но шосе си е. Качва се на коня: Богиня, богиня ви казвам и вятъра точно тогава реши да вее и да си играе с косите й. Но и един реактивен самолет точно тогава реши да премине в свръхзвукова скорост и да се чуе онова дето прилича на топовен изстрел, разтърсва сгради и браждът стъклата. Като се уплаши хайванчето, като хукна като мустанг из прерията, а на гърба му без седло, моята руса, гола индианка. Видях само как в стряскането си, го хвана за гривата и като се разпищя, то кончето още по-силно затича. Хуквам! Край, свърши се. Ще падне от гърба му, ще се потроши. Чезнат от очите ми. Някъде зад върбите са. Гледам едни тийнове с въздушни пушки. Питам ги видяли ли са гола руса хубавица върху черен кон, а те хилят се, но едното насочва пушката срещу мен. Явно не са. Чудя се накъде да тръгна. Тръгвам на някъде, без посока. Гледам една баба, вика нещо на овцете си, а те блеят. Как да задам въпроса? Питам само за коня, а тя мен: “С гола ездачка, ли?”. С такъв тон го каза, че засрами мен. Нещо измънках, а тя: “Гати циците!”. Млъква, усмихва се беззъбо дяволито и изрича фразата която три пъти чух днес докато си пътувахме:
-Ще черпиш ли едно кафе?
Нямам време за пазърлъци, но дали не ме баламосва. То как ще знае, че върху коня има гола хубавица, но не мисля в този момент:
-Наистина ли си ги видяла.
Сочи ми в страни, един легнал дядо:
-От какво си мислиш, че получи инфаркт. Трети му е за тази година, но ще се оправи. И твоята ще се оправи, не се плаши. По-...
-Накъде тръгнаха!
-То кончето си знае пътя. На лесничея е, оня откачения...Живее там!
-Знам!
Хуквам, взимал съм му интервю, по-скоро само снимах, а думите му измислях. Хуквам, като коня му и си мисля по въпроса, ако си на негово място и оставиш коня си да пасе как ще се почувстваш, ако ти се върне с гола хубавица на гърба! И докато се питам, хвърча като жребеца му, но задъхвам се, замислям се, сещам се, че колата ми отключена, а се оказва наоколо по-оживено отколкото изглежда.
Отворен нов Форд Фиеста или гола хубавица върху кон? Кое е по-беззащитно! Да оставим чувствата. Нека бъдем разумни. Голата хубавица си има избор, а колата не. Тръгвам обратно, нямам сили да бягам, влача крака, колата си на мястото. Сядам на седалката и не мога да стана. Така ми се струва, но все пак станах. В главата ми апокалиптични картини. Трескам вратата, раздира ме съвестта. Събирам дрехите й и тръгвам към хълма. Толкова време изгубих, че...Виждям я в далеченита, разперила ръце, пак имитира самодива. И с дрехи. Мъжки и й стоят като торба и миришат, но е с дрехи. Вутраме се един срещу друг и сме в прегръдките си.
Питам я, а тя весело ми казва, момчето просто и дало дрехи и й показало пътеката.
Сега си спомних, откъде му е коня. Подарък от жената заради която го вкарали навремето в затвора. Не за друго, ами от чувство за вина, било. Не съм сигурен, съвем не съм сигурен, че му е казала онези думи, които писахме, че му е казала:
“Хубаво жребче, ти не си. Но по най-хубавото си приличате!”
Прогоних тези мисли. Нали момичето ми е живо и здраво.
Защо обаче ми изглежда толкова размечтана и по-щастлива от всякога!
Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. veselinvalev - Чефо, пак ме разсмя. И ме разплака.
13.03.2009 12:13
Чефо, пак ме разсмя. И ме разплака.
цитирай
2. cefulesteven - veselinvalev
13.03.2009 12:25
И на мен ми ставаше ту много смешно, ту в един момент ми станаваха много трогателни и двамата.

Благодаря ти.
цитирай
3. анонимен - stef. . . . smqh se mnogo. . . na tezi ...
13.03.2009 13:27
stef....smqh se mnogo... na tezi cici v izli6ak.... dobre si go izmislil....i tq madamata varhu konq.... sigurno bi bilo strahotna kartina...pozdravi i slan4ev den ti jelaq....igi
цитирай
4. cefulesteven - 3. анонимен
13.03.2009 13:32
Голям майтап, в стремежа да разнообразят живота си в интимен план, една двойка може да попадне и в по-комични ситуации.

Макар: "за" съм въображението и прилагането му в интимен план, разнообразието с подобни приумици, най-малко защото повечето изневери стават заради скука в сексуалното общуване. По-важно е, че са приятни, много приятни.

Е, изключвам случаи като този, където се е намесила съдбата, заради коварният въпрос:

"Жената или колата?"

Намерих и подходяща снимка за разказчето.

цитирай
5. анонимен - oooooooo stef. . . az vinagi sam bila ...
13.03.2009 13:41
oooooooo stef... az vinagi sam bila za raznoobrazieto v seksualniq jivot..tova , kato ideq za konq mi dopadna.. gola na kon... mislq , 4e e strahotno nali....vajnoto e , 4e ima mnogo smqh, maitap i erotika...... ako popadna v takava situaciq, 6te mi idva da kastriram moq maj...no posle bih se smqla mnogo.... naistina e vajno 4ovek da ima priqtni migove..... stef ima6 golqmo vaobrajenie, koeto mi haresva .... a za edin seksualen semeen jivot, tooooooooo e pove4e ot neobhodimo...povqrvai mi kazvam go ot opit...igi
цитирай
6. cefulesteven - 5. анонимен - oooooooo stef. .
13.03.2009 13:45
И аз бих направил подобни снимки, само, че ако ми се отвори възможност, ще поглеждам дали коня е добре вързан:)))

А мисля си, че героинята ми, много по-добре, отколкото с кастриране му е отмъстила, за това, че е избрал колата. Достатъчно е само да изглежда твърде, твърде доволна и да не е правила нищо с онзи сатир...ще има да се съмнява и да се самонавива героя ми...

Хитруша е, тя. Не само, че има цици за износ:)))
цитирай
7. анонимен - hitu6a e. . . vqrno. . . . no po dobre e ...
13.03.2009 14:00
hitu6a e...vqrno.... no po dobre e konq da e otvarzan...i da q ponese v galop...6te e o6te po krasiva stef gledkata... ama s tezi cici me ubi de...6toto az proglu6ih neta s moite plasti4ni operacii.... nqma kakvo da se lajem.... majete haresvat jeni s po golemi gardi....poznai az dali bih napravila ne6to s mom4eto...vaprosat e pod formata na maitap.... dali bih si otmastila.... moje bi daaaaaaa...
цитирай
8. cefulesteven - 7. анонимен - hitu6a e. . . vqrno. . . . no po dobre e ...
13.03.2009 14:11
Харесват ми гърдите: да, но...
Харесвам естеството. Природата е голям творец. Знае си работата. Понякога ми става криво, като тръгне някой който не разбира достатъчно да ми дава съвети как да пиша, а представам си това божество, което е създало женската гръд, а и казвам ти честно, с ръка на сърцето: хубави са си и малки с големи зърна и не само, формите им са неповторими. Лошото е при операциите, че ги правят еднотипни, писнали са ми от времето когато съм продавал вестници. От всички списания едно и също, а ща не ща, ги гледам, защото съм обиколен от тях. Без да отричам тотално пластичната хирургия, към операцията на гърди съм много, много резервиран. Имам чувството, че са в сутиени, а не голи, като са минали през пластична операция. Това си е мое усещане, не ангажирам никого с него, а циците са си дарба:)))
От най-големият творец и пластичен хирург.
цитирай
9. анонимен - nai posle da 4uq edno normalno mn...
13.03.2009 14:23
nai posle da 4uq edno normalno mnenie po tozi vapros... za koeto ti blagodarq.... taka poglednato ne bqh mislila po vaprosa... vqrno e 4e sa ednotipni..., nooooooo pri men se qvqva problem v asimetriqta im, koeto malko me kompleksira... noooooo ot druga strana za da go spodelq tuk v neta... mai ne sam 4ak tolkova kompleksirana... vsa6tnost... az si se haresvam taka... noooo mi se 6te6e da sam o6te po savar6enna..razbira6 li...po perfektna.... no dali si zaslujava stef... ei tova se pitam... vsa6tnost tova se pitam postoqnno .. dali si zaslujava....
цитирай
10. cefulesteven - 9. анонимен
13.03.2009 14:27
Много, много добре помисли и ако си ги решила да ги пипнеш все пак, бъди много внимателна. Циците са си съкровище. Само, ако се налага. Само, ако се налага.
цитирай
11. анонимен - blagodarq ti mnogo. . . ako trqbva da ...
13.03.2009 14:32
blagodarq ti mnogo... ako trqbva da bada otkrovenna .... mislq 4e ne se nalaga..pritesnqva me po skoro vazrastta... vsi4ko ve4e moje da se o4akva...razbira6 kakvo iskam da kaja.... nevarvah 4e to4no ot teb 6te sre6na razbirane po tozi vapros.... blagodarq ti mnogo stef
цитирай
12. cefulesteven - 11. анонимен - blagodarq ti mnogo. . . ako trqbva da ...
13.03.2009 14:35
А, аз съм ти благодарен, че сподели, за да кажа своето мнение.

Искаш ли да видиш снимката, която намерих като илюстрация за разказа?
цитирай
13. анонимен - da iskam...davai..
13.03.2009 14:39
da iskam...davai..
цитирай
14. cefulesteven - 13. анонимен - da iskam...davai
13.03.2009 14:41
ето тук е:

http://www.photokonkurs.com/comments.php?pid=110736&voteres=1

цитирай
15. анонимен - stef, vidqh mnogo krasavici sas ...
13.03.2009 16:24
stef, vidqh mnogo krasavici sas savar6enni bustove, noooo znae6 4e deistvitelnostta ne e takava...imam edna lubima fraza.... 6te se opitam da ti q predam......i imenno lekiq beleg na nesavar6ensvoto, varhu tova , koeto bi moglo da bade savar6enno mu pridava6e prelest, za6toto mu pridava6e realnost.... razbira6 li stef.. v realnostta nqma dve savsem ednakvi ne6ta.... znae6 za asimetriqta v 4ove6koto tqlo nali.......znae6 li.tuk iz neta si pisah dosta hora... bqh.. zalqta ot po6lost, cinizam, bezverie, zloba , zavist.....edinstvenno ti mi palni6 du6ata s pisaniqta si i inteligentnite si otgovori koito mi dava6..ili pone na men tvoqta inteligentnost mi dopada....blagodarq ti.....tqloto se zasi6ta nali stef... ,no du6ata.. du6ata ponqkoga ostava prazna...
цитирай
16. cefulesteven - 15. анонимен
13.03.2009 17:14
"i imenno lekiq beleg na nesavar6ensvoto, varhu tova , koeto bi moglo da bade savar6enno mu pridava6e prelest, za6toto mu pridava6e realnost...."

Не само го разбирам, а и напълно го споделям. Това е част от причината да съм много, много резервиран към оперативната намеса, най-вече когато става въпрос за гърди.

:)

цитирай
17. neslanchice - Много ме развесели :))) "Ж...
13.03.2009 17:22
Много ме развесели :))) "Жената или колата" е въпросът, а отговорът - много мъжки в добрия смисъл на думата :))) И така, взема един мъж едно решение, после цял живот го гризе съмнение :)))
С най-добри чувства към мъжете казвам това :)))
цитирай
18. cefulesteven - neslanchice -
13.03.2009 17:27
И как го намери само философското оправдание:

"Хубивицата има избор, колата няма...":)))

Ама хубаво му го е върнала с доброто си настроение:)))

цитирай
19. neslanchice - Нейното настроение, неговото с...
13.03.2009 17:30
Нейното настроение, неговото съмнение и това, дето уж не е истина "Хубаво жребче, ти не си. Но по най-хубавото си приличате!” :)))
цитирай
20. cefulesteven - 19. neslanchice -
13.03.2009 17:33
Като си опитам да си представя физиономиите които е направил, такъв смях ме напушва:)))

Но това със снимката си е добра идея. Трябва само да се провери дали е вързан коня:)


http://www.photokonkurs.com/comments.php?pid=110736&voteres=1
цитирай
21. neslanchice - Да, много добра идея. И коня, и ма...
13.03.2009 17:42
Да, много добра идея. И коня, и мацката ми изглеждат отвързани :)))
цитирай
22. cefulesteven - neslanchice
13.03.2009 17:48
Красиво изглежда, но в историиката споменавам какви неприятности могат да се случат:)))

Картинката иначе: самата невинност. Жалко, че от хиляди години вече я нямаме.

Усмивки.
цитирай
23. анонимен - kalojan
13.03.2009 18:08
Страхотно маце е това на снимката, а и разказа. Голям смях.
цитирай
24. cefulesteven - 23. анонимен - kalojan
13.03.2009 18:22
Позабавлявах се, наистина:)))
цитирай
25. iliada - Стеф!:)))))
13.03.2009 23:32
Успя и мен да разсмееш , но забелязах все пак /смееки се /,че повече твоя герой си мислеше като че ли за колата отколкото за жената!:))))
цитирай
26. cefulesteven - iliada
14.03.2009 09:17
Тъй си е:)
Като виц, но да се надявам колкото и приличат на истински в тази част от историята в истинският живот, повече ще са истинските мъже и колата: продава се, купува се, краде се, катастрофира, но любовта малко по-трудничко е такава, каквато явно между двамата си я има, колкото и странно да я показват на моменти. Усмивки.

Трябва да бързам за работа, свършиха ми болничните, но не можах да не ти отговоря.
цитирай
27. анонимен - Otvratitelen pravopis i pravog...
14.03.2009 10:34
Otvratitelen pravopis i pravogovor-"to kolata", "to Jenata",varni se v na4alen kurs i se ogramoti.
цитирай
28. cefulesteven - 27. mirogankov
14.03.2009 12:09
Благодаря ти.
цитирай
29. cefulesteven - 28. анонимен -
14.03.2009 12:11
Историята й хареса да бъде разказана на говорим език, такъв какъвто се използва, а не такъв какъвто си научил в първи клас.

А където трябва да се върнеш ти е в забавачката, защото ти липсва нещо по-важно от правописа и то е възпитанието.
цитирай
30. анонимен - A be pederast, ako vseki 4ikidjia ...
14.03.2009 22:43
A be pederast,ako vseki 4ikidjia pi6e na dialekt, kade e literaturniat ezik.
цитирай
31. cefulesteven - 31. анонимен
14.03.2009 22:51
Правиш ли разлика между диалектна и разговорна форма, ако не правиш си експерта който да ми говори за литературен език, а и езика ти сега е точно на загрижен за литературността, човек:)
цитирай
32. анонимен - Po-goliam kompleksar ot teb ne sam ...
14.03.2009 23:05
Po-goliam kompleksar ot teb ne sam sre6tal, pravq razlika mejdu avtor na istorii i negramotni ohluvi kato teb.
цитирай
33. cefulesteven - 33. анонимен
14.03.2009 23:40
Научи правилното значение на думите които използваш, преди да ми говориш за грамотност.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 6419750
Постинги: 3852
Коментари: 35610
Гласове: 106894
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол
1. Ромфея (фейсбук)
2. Кланица за чародеи (фейсбук)
3. Ням свят (фейсбук)
4. Между еротичната фантазия и психологическата фантастика
5. Порочна връзка (фейсбук)
6. Бъг във времето (фейсбук)
7. Арт Висока Класа
8. BG Север: Новини на часа (фейсбук)
9. Новини на часа
10. Буквите
11. Книги, предпечат и дизайн
12. Български кървав кючек (фейсбук)
13. Удоволствие за духа
14. Анна Хелс: Далебор - синът на кладенеца
15. Анна Хелс: Кланица за чародеи
16. Ивз: Кланица за чародеи
17. Goodreads: Кланица за чародеи
18. Непорочното в "Порочна връзка"
19. BG-север
20. Мадам Еротика видеопрезентация на Неслънчице
21. Goodreads: Далебор - синът на кладенеца
22. Юридическа помощ
23. Goodreads: Змейова орис - краят на печалта
24. Светли мисли за черни дни
25. Моята лична страница
26. BG - Север. Блогът на седмичника
27. Мадам Еротика
28. Авторът на "Скрити белези"
29. Мадам Утопия - видеопрезентация на Неслънчице
30. Хеликон: Стефан Кръстев