Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2022 10:12 - ФАЛШИВИ ИЗБОРИ - ФАЛШИВ ЖИВОТ!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1860 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ФАЛШИВИ  ИЗБОРИ  -  ФАЛШИВ  ЖИВОТ!

 

  Вчера, за втори път след миналата година  изборите в България бяха тотално фалшифицирани! Нито миналата година простокиро събра обявените гласове, нито сега! Тая краварска марионетка бе инсталирана у нас, за да се прокарват без проблем интересите на запада! Всички медии участват в зомбирането на хората и се представят  псевдо-социологически проучвания, изследвания и нагласи, съобразно поръчката от прозападните господари! Янев също не е възможно да има толкова гласове! С две думи трябва да знаете - ХОРА,  ЛЪЖАТ  ВИ !!!

   С хартиените бюлетини по-рано бе трудно голямото фалшифициране, но сега е детска работа да се избере ако щете и партия на марсианците у нас! С лъжа и фалш никога не се стига до добър край, затова и сега манипулациите на задокеанските господари на нашите продажни чучела  няма да успеят в нищо! Всъщност, американците не се интересуват от народа, а от територията ни! С всеки изминал ден все повече се увеличава военното присъствие у нас! Стотици военни машини, хиляди войници кръстосват надлъж и шир пътищата ни, все едно сме завладяна територия без собствено управление! Ще стигнем дотам, че един ден войната ще се пренесе и тук! И забравете, че Господ е българин, щом ние не сме! Никой няма да ни спаси, защото самите ние не правим нищо за себе си! Ако трябва да бъда точен  ще призная, че сме обречени като гергьовско агне за курбан!

  Изборите ни са фалшифицирани, животът ни също! Купуваме най-скъпите стоки и услуги в Европа, макар да сме най-бедните! Лечението ни в болниците е равносилно на убийство! Целта е да бъдем унищожени като нация, а с борисов и простокиро наистина няма да оцелеем по-дълго от 2028 - 2030 година! Колкото и стар, а може би и мъдър народ да сме били, вече си отиваме! Тъжно е, че основни унищожители на държавата и народа са не външни врагове, а вътрешни предатели! Преди тридесет години ни натресоха фалшива демокрация и от тогава до ден днешен всичко е менте! Дори истински българи не останаха, защото ни преобразуваха в чалгари и продажници!

  И не смейте да изисквате хубави новини с щастлив край, защото такива просто не сме заслужили! Няма черногледство, а едно реално описание на сегашното ни положение! Бавно, но сигурно умираме като народ и май ни е все едно, като гледам реакциите на хората наоколо!

 

   Красимир Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Искам всички да се зазпонаят с този български "интелигент"-
03.10.2022 10:18
казва се Кабакчиев и ето неговото мнение отнотно изборите, българите, ЕС-Брюксел. Става дума за свръхпредател, като ВСИЧКИ БГ-АТЛАНТИЦИ, разбира се. Удивете се!

" Какво показват вчерашните избори?
Автор: kkabakciev Категория: Технологии
Прочетен: 41 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09:03
Те показват най-вече следното. За да си успешен политик в България, трябва да си върховен простак и отявлен крадец. С други думи, българската популация в мнозинството си е проста, корумпирана и крадлива. Ето защо тази така наречена държава трябва да бъде разпусната и предадена за управление на Гърция - или направо на Брюксел. Нали ЕС е като една държава. Когато дадена популация в нея не може да управлява територията си според принципите и законодателството на Цивилизования свят и ЕС, такава "държава" би трябвало да бъде разформирована и предадена за управление другиму. "

Наложи се да коментирам при него следното- като всички "атлантици" го е затрил:
"Обиждаш Народа си, долно копеле? Който те е откърмил? Майка ти е проста, баща ти е боклук, понеже са те пратили някъде за диплома. Пази Боже сляпо да прогледа. За предателство пред Държавата и Земята си, трябва да бъдеш окачен на въжето, на минутата."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430861
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031