Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2023 16:01 - Ужасяващата извратеност на едно малко зомби - 3
Автор: cefulesteven Категория: Други   
Прочетен: 153 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 11.01.2023 16:17


 Да се върнем по време на ковид психозата.

Потискащо беше, че някои от антиковид мерките бяха явна библейска алюзия.
В "Откровение" ("Апокалипсис") Йоан Богослов пише за явяването на антихриста, за номера на звяра: трите шестици, които ще бъдат поставяни на дясната ръка или на челото.

За да влезеш, в която и да е било обществена сграда се мереше температурата (нали не сме забравили!) на дясната ръка или на челото. Термометрите не бяха точни. Отчитаха странните 35, 34, 33 градуса, но трябваше да ги доближим до дясната ръка или челото.

Изглеждаше игра, "между другото", да се убие номера.
Всъщност си беше ритуал. С който демонстрирахме подчинение. Принизихме разума си до дисциплина, която най-дебилните смятаха за необходимост. 

Следващият етап бяха ваксините. Недопускането на неваксинираните без сертификати на публични закрити места. 

Ако се съберат двете наредби се получава почти идентична ситуация на описаната в "Откровението". Препоръчвам го. Прочетете го. Неясно е. Изглежда объркано, никой не го е разтълкувал, но е само двадесет и няколко страници. И макар почти нищо да не се разбира е силно емоционално въздействащо.

Приликата ще ви блъсне в лицето. Явна е. 

Едва ли антиковид мерките са идването на антихриста, но изглежда някой имитира идването на антихриста.

Нека да се разберем: ваксиниран съм. 

Никой не ме е принудил. Бях против всяка принуда. Защитавах правото на тези, които не искаха да се ваксинират. 

Обратно на мен "едното малко зомби" тръбеше, че всеки е длъжен да се ваксинира, настояваше за още по-сурови мерки, за по-тежки задължения, а видях това "едно малко зомби" в много превъплъщения.

В доста от тях, то не се ваксинираше. 
По уважителни причини: било алергично, имало проблем с бъбреците, с ключиците, с калцирането, с белите или червени кръвни телца, със захарта, с кръвното или майка му се била заразила на ученическа бригада по време на комунизма със срамни въшки и това правила ваксината опасна за него, иначе би се ваксинирало.

Но горещо увещаваше всички, които не са алергични, нямат проблем с бъбреците, с ключиците, калцирането, с белите и червени кръвни телца, със захарта, с кръвното и майките им не са се заразили на ученически бригади по време на комунизма със срамни въшки, непременно да се ваксинират, защото за тях е дълг. 

По същият начин, хора които вече са доста възрастни, болнави са или пък живеят някъде из света и няма да бъдат мобилизирани, увещават здравите и живеещи в България, тези които ще умират на фронта, че България трябва да се меси в чужда война. 

Долно е и гротесково, но защо извратеност?
Употребих в заглавието думата "извратеност". Защото тези "едно малко зомби" си вярват. Свито в своите страхове, той намира оправдания да не извърши това, което съветва другите, което дълбоко в себе си знае, че е зло, но не приема истината, че служи на злото. Няма кураж и усуква съзнанието си като пране, за да го изцеди от всяка капка истина, която би го отрезвила. 

Това вече е извратеност!

Иначе: ваксинирането беше една от големите грешки в живота ми, разбих си здравето, но не обвинявам никого, защото решението си беше мое. 

Съвестта ми е обаче чиста, защото и никого не съм убеждавал да се ваксинира.







Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8405971
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112535
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031