Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2016 13:43 - Терор, ама "демократичен"
Автор: cefulesteven Категория: Изкуство   
Прочетен: 731 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Те обясниха, че вчера е получено обаждане, че трябва да излязат, след което вентилацията е била спряна. След 10-15 минути, след като не е последвало прекратяване на стачката, достъпа на въздух е бил възобновен."

Цитат от Шефът на Подкрепа-Дупница слиза при миньорите, но дори тези цитирани редове са достатъчни на някой да му уври в главата...

Тоест, чрез смъртна заплаха се принуждава човек (не един, не двама, а значителен на брой работен колектив) да прекрати гарантирания си по право протест.

Срещу тях не е насочена струя от пожарникарски камион. Не е вдигнато оръжие, не са дошли мутри с бухалки...саааамо са заплашени, че ще бъдат издушени.

Чие е било соломоновото решение? Нали не си мисли някой, че той, който и да е, ще понесе някаква отговорност! Или ще се чувства виновен у дома, докато гали я дъщеричка, я внучка по русата й косичка. Не, о, не. Той ще е един доволен, морално удовлетворен човек. Нищо, че е можел да остави нечия дъщеричка, нечия внучка - също като неговата, ама как да ги сравни - без човека, който също я гали по русата й косичка.

И шибаното ни общество толерира този задник! Едва ли е останал без приятели, без уважение на съседи, роднини, че и колеги, които добре си го знаят що за стока е, ама както е мъдро, не гледат на нищо много на сериозно.

Той не е виновен, нали! Такава му била работата - да заплашва със смърт, с издушване. Не се чувства виновен. Виновен се чувства заплашения със смърт. От месеци се е трепал, а къде ти за лекарства на умиращите му родители, къде ти за прилични дрехи на учениците си, то едва семейството му е връзвало двата края. Възможно е за да не умрат от глад, дори да са теглили кредити...Не е било съвсем безумно, нали му е обещавана заплата. Само, че на него няма да му бъде върната с лихвите, а той ще плаща лихви до небесата...В случай, че са се спасили по този начин, ако ли не...Малко по-леко ще е, на цената на някое заболяване; страхова психоза...И каква ти свобода, какъв ти дух като си мислиш само за стотинките, които хилядократно си изработил, а не искат да ти дадат. Не ти дават право да протестираш дори.

И какво ще каже пред немите думи в очите на детето си. Не, те не са упрек, но той ги чете като упрек. Защото това дете, с нищо не е под онези другите деца, които утре ще се нарекат "красиви и интелигентни" понеже са имали възможност да се развият и са нямали детските комплекси. Защото те са били децата на онзи, който спира въздуха, а не на този, който се бори за ГЛЪТКАТА СИ ВЪЗДУХ.

Поне да ги нямаше неосъзнатите педерасти във всички електронни медии, които не спират да кудкудякат, че у нас само некадърните изпитвали материални затруднения. И другите, дето величият "свободата". Тази, дето била факт. Ето факта - смъртоносна заплаха.

Ебете си майката. 
И я изберете за президент, де.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8425651
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930