Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2020 13:17 - Вирусът, който го няма, и продажбите
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 760 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.10.2020 13:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Вирусът, който го няма, и продажбите   Октомври23.от Джон Рапопорт



image

от Джон Рапопорт

23 октомври 2020 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, кликнете тук .)

В предишни статии [1] [2] [3] [4] [5] установих факта, че съществуването на ТОРС-CoV-2 е недоказано; и изнесох доказателствата на д-р Том Коуън, че генетичната последователност на „вируса“ е била калдъръмена на парчета от бази данни, базирани на нулева наука. С други думи, „последователността“ беше измама. [6] [7] [8]

Избраната посока на измамата: коронавирус. Това беше произволният избор.

Изследователите избраха от рафта с данни „нов коронавирус“ - което означава, че са сглобили парчета генетичен код, за който твърдят, че са „корона“, и ги закачиха и казаха: „Voila, имаме нов вирус от тип SARS“.

Ако погледнете пъстрата колекция от предпандемични упражнения и упражнения и конференции, теоретичният вирус почти винаги се оказва коронавирус. ТОВА беше предварително определената сюжетна линия.

Това беше планът. Продавам тази история.

Предполагам ли, че много, много учени и дори политически лидери и глобалистични изстрели са знаели предварително, че никога няма да бъде открит истински вирус, че последователността ще бъде фалшива? Разбира се, че не.

Във всяка голяма тайна операция информацията се разделя на части. В тази конкретна операция имаме зашеметяващ факт: почти всеки автоматично вярва, че генетичното секвениране и вирусът са реални. Това важи и за елитни учени. Те са в тъмното.

Само много малко са наясно, че целият процес на събиране на "новия вирус" е изпълнен с измами. Така че, за всички намерения и цели, „вирусът“ е защитен. Той е защитен от институционализирана наука. Чрез масивен консенсус и масирано невежество.

Ситуацията е дори по-зашеметяваща от това. По целия свят има учени в лаборатории от различен вид, които вярват, че работят с „вируса“, ​​когато работят с калдъръмена идея на вируса.

Така че, в по-голямата си част, в тази операция на COVID ключовите играчи са наясно само, че изследователите могат произволно да изберат един вирус пред друг като „причина за пандемията“. Те не са наясно, че изборът всъщност е фалшив вирус.

Изборът на нов коронавирус е направен по проста причина. Диагностичният тест ще открие огромен брой фалшиви положителни резултати, като по този начин ще събере номера на случаите и ще даде обосновката за заключванията и икономическата разруха. Които през цялото време бяха истинските цели на операцията.

По-конкретно, PCR тестът би регистрирал положително, тъй като беше насочен към откриване на генетични последователности, често присъстващи при хора по целия свят.

Казано по друг начин - PCR тестът е предварително настроен с DATA, който ще „съвпада“ с ДАННИТЕ, извлечени от пациентите. Поправката беше в.

Вирусът е измислен от данни. Това бяха и са данни. Тестът беше зареден с данни, които често съвпадат с данните за вируса.

Помислете за това по този начин. Имате карта на изгубена златна мина. Изглежда, че очертава курс през планините и долините на Калифорния. Разбира се, картата е фалшива. Тя беше нарисувана и направена да изглежда стара.

Следвате картата и със сигурност в отдалечен планински район стигате до гигантска дупка отстрани на хълм. Но дупката и „мина“ също са фалшиви. Те са село Потьомкин. Тунелът и скобите и подпорите са построени наскоро.

„Картата“ съвпада с „мината“. Фалшивото води до фалшиво.

В дигиталната ера всяко материално нещо може да бъде дигитализирано. Тогава материалното нещо се представя с код. „Активирайте кода“ и се появява виртуален портрет на нещото. Но е също толкова лесно да се измисли код за нещо, което не съществува. Или никога не е доказано, че съществува.

Като SARS-CoV-2.

Чистото злато и чистият боклук са направени взаимозаменяеми. Под формата на ДАННИ. [9]

ИЗТОЧНИЦИ:

[1] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/08/the-smoking-gun-where-is-the-coronavirus-the-cdc-says-it-isnt-available/

[2] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/09/covid-the-virus-that-isnt-there-the-root-fraud-exposed/

[3] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/12/the-fake-coronavirus-and-the-missing-study-the-secret-in-plain-sight/

[4] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/13/yet-another-case-of-the-missing-virus-they-lied-and-locked-down-the-world/

[5] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/15/if-the-virus-isnt-there-why-do-they-believe-it-is/

[6] https://drtomcowan.com/only-poisoned-monkey-kidney-cells-grew-the-virus/

[7] http://blog.nomorefakenews.com/2020/10/19/dr-tom-cowan-explores-the-covid-virus-invented-out-of-sheer-nonsense/

[8] https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

[9] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/22/the-virus-that-isnt-there-genetic-sequencing-and-the-magic-trick/

Джон Рапопорт

Автор на три експлозивни колекции, РАЗКРИТАТА МАТРИЦА , ИЗХОД ОТ МАТРИЦАТА и МОЩНОСТ ИЗВЪН МАТРИЦАТА , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ в 29  район на Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, чиято цел е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнесе лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публиката по целия свят.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39941047
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930