Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2023 11:36 - Канибалската етична система на Жълтопаважния планктон
Автор: cefulesteven Категория: Изкуство   
Прочетен: 3153 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 24.05.2023 11:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Жълтовапажния(т) планктон ще се удави пак сам в нечистотииите си!

Етичната система на канибалите в Соломоновите острови е била следната:

"Ако аз те изям - това е добре. Ако ти ме изядеш - това е зле."

И макар да парадира с цивилизованост, Жълтопаважния(т) планктон интелектуално и морално не се отличава много от онези примитивни деца на природата. 

Когато хомосексуалните бойци от Ю-Ес-Ей и Сие нападнаха Сърбия - атаката не беше осъдена, а оправдана. 

Нищо, че това беше незачитане и грубо посегателство над суверинетета на една свободна държава. Точно както канибал би казал, че това е добро - защото е почерпен на софрата на шефа си с остатъците от католическия мисионер; така жълтопаважния(т)  планктон рече, че бомбардировките (и снарядите с обеднен уран) са добро.

А после същият този жълтовапажен планктон се разрида, че Путин "грубо посегнал над суверинетета на една свободна държава".

Когато жълтопаважния (т) планктон нарече "добро" създаването на сепаратистко и напълно измислена държава Косово го направи както канибал би рекъл, че е добро изяждането на хомосексуалния британски лоцман, а когато Каталуния (доста по-добре исторически и културно обоснована отделна държава) се опита да се отцепи от Испания - били сепаратисти. И в този ред мога да продължа с Донецк и Луганск, че дори главорезката ИДИЛ. Защо споменах ИДИЛ, защото в ИДИЛ има толкова логика, колкото Косово. Дори малко повече, защото Косово създаде прецедента. 

Така, че всеки жълтопаветник е съучастник във всяка отрязана глава от бойци на ИДИЛ. 

Когато жълтопаважния (т) планктон се хилеше над боядисаните паметници и замеряното с червена боя руско посолство се радваше точно като канибал нагостен с пищната чернокожа прислужница (още е нямало "афроамериканци", така че ще ме простите за политически некоректната думичка), а онзи ден, когато беше нацапано с червена боя "европейската" сграда се държа все едно са му изяли тестикулите.

Когато жълтопаважния (т) планктон злорадстваше, че някакъв келеметор хакнал туристическата страница на Кремъл се радваше като канибал и не му минаваше през простата тиква, че оправдавайки хакерството - утре ще трябва да оправдае и онези, които треснаха Български пощи и създадоха хиляди неприятности. 

И сега, когато се радва като дете на ДИВЕРСИИ, нищо че са малко по-успешни от "бомбата по маршрута" на главния прокурор, хич не осъзнава, че подкрепя тероризма. Защото диверсиите са терористични акати, независимо от целите.

Жълтопаважния (т) планктон не си прави и сметката, че честите обекти на терористични нападения са точно чичките му-педофили от Ю-Ес-Ей. 

И ако на 11 септември 2001 година, заради хилядите невинни хора, все пак емпатията към жертвите сви сърцата на цял свят, то с всеки оправдан от феновете им удар - емпатията ще става все по-малка, а терористичните удари към всички цели - ПОВЕЧЕ. 



Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8448395
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112561
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930