Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02 15:09 - За Маряна Наумова, Арнолд Шварценегер и лицемерие
Автор: cefulesteven Категория: Изкуство   
Прочетен: 434 Коментари: 0 Гласове:
14

Последна промяна: 24.02 15:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Търсих видеобръщението на Маряна Наумова към Арнолд Шварценегер и не го открих. Не и цялото. Намерих част от него, в което тя се обръща към бившия си ментор с цялото си уважение, но не и нататък, когато го пита, защо не е отговорил на писмото й, в което тя го е молила да дойде в Донбас.

 Не за друго, а за радост на децата, които са живеели в непрестанен страх от бомбардировките и са се радвали като...деца на филмите му. Да им даде кураж и да ги види как живеят. Това е било доста преди 24 февруари 2022.

 Трудно е да застенеш срещу ментора си, човек спечелил цялото ти уважение, а и обич; помогнал да изявиш таланта си, да постигнеш повече, да ти покрие разходите за далечни пътувания и състезания, при това не кой да е ментор, а самия...Арнолд Шварценегер. 

 Полубожество от елинския пантенон: велик вдъхновител, разностранен талант, политик и мошеник, който си умира от смях, докато разказва пред камера как прецакал Луй Фериньо и обожаващия го Франко Коломбо. 

 Казва си го най-чистосърдечно, а колко честен може да бъде човек, който откровено признава, че е мошеник...това вече бие на постмодернизъм и е в характера на един свръхчовек или ...

 Трудно е да застанеш срещу такъв човек, особено, ако ти е близък, но...си заслужава, ако имаш силата на Маряна Наумова, не само силата й на трибоец, а духовната сила, на която холивудския актьор, петкратен Мистър Олимпия, бивш губернатор на Калифорния, може само да се прикланя. 

 Ако "войната" е започнала преди 2 години, на днешна дата, какви са тези убивани и уплашени деца, при които Маряна Наумова е канила Арнолд Шварценегер, а той не е отишъл?


 Или животът на тези деца, струва по-малко от този на другите, за които страдат днес всички лицемери. 

    Децата, които актьорът не е посетил, а които са искали да го видят и са си умрели с тази мечта...

Животът им е бил пречка за "световната демокрация", за геостратегическо влияние и някак по-малко ценен от живота на други, чиято трагедия се изтъква от "цивилизования свят". 

Никога няма да разберат с какво са се провинили пред този свят, че той ги е убил и дори нарича убийците им "герои". 

Снимката не е колаж. Момиченце пред мемориала на убитите в Донбас деца в Алеята на ангелите. 

image  



Гласувай:
14



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8445870
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112561
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930